artikel

Snackkoerier 7

Fastfood

Snackkoerier4

Snackkoerier 7

Aanbevelingen van mystery guest Frank Heijneman

Een goede gastervaring is bepalend voor het succes van een bedrijf. Volgens Frank Heijneman van trainings- en mystery guest-bureau. Gast is Koning, is er op dit vlak in de cafetariasector zeker winst te boeken. Winst die zich vertaalt in meer omzet. ‘De gemiddelde besteding kan in veel gevallen rond één euro omhoog.’

Kwaliteitskoffie zorgt voor extra omzet

Koffie en cafetaria gaan niet samen. Het klikt niet tussen die twee en het zal ook nooit wat worden, denken de meeste cafetariahouders. Verkeerd gedacht, ze gaan wel degelijk samen, zegt koffieconsultant Arthur Stuivenberg.

Eat2Be: honderd procent biologisch fastfood

Eat2Be,eten om te zijn. De naam dekt de lading, zegt Schuitemaker. ‘Fastfood that loves you. Het is goed voor je. Dus je hoeft ook geen schuldgevoel te hebben.’

Onderscheiden met kroketten

De kroket is met 350 miljoen stuks een van de meest gegeten snacks in Nederland. Lastig om je daar mee te onderscheiden van de concurrentie. Er zijn cafetariahouders die dat toch doen, met premiumkroketten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels