artikel

Snackkoerier 8

Fastfood

Snackkoerier 8

Snackkoerier 8

Op naar cafetaria plus

Kwalitaria wil vooroplopen. Daarom zijn huisstijl en assortiment aangepast. ‘Je moet met de tijd meegaan. Inspelen op wat de consument wil. De gast een reden geven om je bedrijf te bezoeken’, zegt Rob Besseling, managing director van formulehuis ffc in Zeist.

Nadenken over toekomst is van essentieel belang

Consumenten stellen steeds vaker vragen over de samenstelling en herkomst van voedsel. De aandacht voor duurzaamheid wordt belangrijk gevonden. Bedrijvennetwerk MVO Nederland helpt ondernemers om maatschappelijk verantwoord aan de slag te gaan.

Te laat? Boete!

Is de sfeer goed en het werk prettig, dan hebben medewerkers er lol in. Het gevolg is dat ze betrokken raken en beter presteren. Toch laten personeelsleden ook in die gevallen steken vallen. Een boetepot kan dat tegengaan.

Reken jezelf niet rijk

Softijs en milkshakes kunnen voor een behoorlijke meeropbrengst zorgen. Zelfs in de herfst en de winter. Het rendement van deze producten is hoog. Maar blijf reeël. Zeg niet te gemakkelijk ‘ja’ tegen al te enthousiaste verkopers van machines of ijsmixen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels