artikel

Snackkoerier 9

Fastfood

Snackkoerier 9

Snackkoerier 9

Vernieuwde Smullers nu fris en fruit

Smullers, de stationscafetariaformule van Servex, is vernieuwd. De winkels zijn transparanter en krijgen een ‘open karakter’. Ook het assortiment is ‘ververst’. Op de foto laat een medewerker van de op 28 april heropende vestiging Leiden een deel van het nieuwe assortiment zien.

‘Ik kan giga op m’n bek gaan’

Na vijftien jaar directeurschap van formulehuis FHC-formulebeheer is Wim Markwat weer cafetariaondernemer. Samen met zijn vrouw Riet en de broers Mitchell en Marvin Meeuwig startte hij Vitaria Eeterij Family in Nieuw Vennep.

Spekkoper na koerswijziging

Het was de bedoeling dat Plaza Select naar een andere plek in Boxtel zou verhuizen. Maar uiteindelijk koos Jack van Hal ervoor zijn zaak grondig te verbouwen. Plaza Select werd omgetoverd tot een luxe cafetaria/lunchroom.

‘Verlost van inferieure aanbieders’

Formulebedrijven in de fastservicesector denken garen te spinnen bij de economische crisis. De zwakke broeders vallen om en hiervan trekken zij profijt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels