artikel

Snackkoerier1

Fastfood

Snackkoerier1

Snackkoerier1

Broodje Jantje herovert Tilburg

Snackformule Broodje Jantje heeft een goed jaar achter de rug. De nieuwe horecazaak opende in januari 2010 haar deuren in het centrum van Tilburg. Het legendarische Broodje Jantje, al tientallen jaren een populaire snack, is grotendeels verantwoordelijk voor het succes.

Gunfactor maal tweeduizend

Met een eenvoudige dorps- en buurtcafetaria is nog steeds een goedbelegde boterham te verdienen, bewijst Ingrid van de Laar van cafetaria ’t Lambertje in Gemonde. Tien jaar geleden nam zij een dorpscafetaria over. Onlangs kocht ze in buurgemeente Boxtel een buurtcafetaria. Een derde bedrijf heeft ze op het oog.

Topervaring voor een scherpe prijs

Trendlijstjes zijn populair rond de jaarwisseling. Ook Snackkoerier zet opvallende trends op een rij die in Nederland gaan spelen.

Horecava in teken van social media

De Horecava staat in het teken van social media. De beurs is zelfs ook actief op dit gebied, meldt beursmanager Joke van der Wijngaart.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels