artikel

Snackkoerier19

Fastfood

Snackkoerier14/15

Snackkoerier19

Pleidooi voor Smiley op horecadeur

Horecabedrijven moeten een sticker op de voordeur krijgen waarop de consument direct kan zien hoe het met de hygiëne en voedselveiligheid is gesteld.

Gemeente solt landurig met Petatte Wiel

Moet de legendarische frietkraam Petatte Wiel plaatsmaken op de Venlose Maaskade? Eigenaar Wiel Verstappen verkeert al acht jaar in onzekerheid over zijn standplaats. Voorlopig kreeg de ondernemer weer even respijt. ‘Ik hoop tot 2014, dan kan ik met pensioen.’

Goede doelen kunnen extra omzet opleveren

Ondanks de crisis blijven goede doelen in zwang. Ook cafetariahouders schenken. Om mensen in nood te ondersteunen én om er zelf een beetje goodwill aan over te houden. Het kan dus extra omzet opleveren.

Subsidiemogelijkheden onderzoeken loont

Tientallen vormen van subsidies, vele duizenden euro’s. Je moet er wel wat voor doen. Ondernemers moeten zich in de materie verdiepen. Voor wie die moeite neemt, kan subsidie aanvragen lucratief zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels