artikel

Snackkoerier22

Fastfood

Snackkoerier20

Snackkoerier22

Goud voor De Vergulden Erpel

‘Kom op Cafetaria Top 100’, schreeuwde zanger Peter Beense naar de hossende menigte in Club Monz in Utrecht. Het lijkt wel of ieder jaar het Cafetaria Top-event uitbundiger wordt gevierd. Op het podium wisten Leon en Wilma Leijtens, winnaars van de Cafetaria Top 100, bijna niets uit te brengen.

Patatje Joppie-smaak in finale wedstrijd chipsfabriek

Peter Boogaard is een van de drie finalisten in de wedstrijd ‘Maak de Smaak’ van chipsfabrikant Lay’s. Naam en smaak van zijn hersenspinsel zijn afkomstig uit de cafetariasector. Hij bedacht Chips Patatje Joppie. Of zijn smaakinzending wint, hangt af van de consument. Stemmen kan tot 29 november.

Jarige gehaktbal

Jan van Osch begon dertig jaar geleden met het fabriceren van gehaktballen als nevenproduct, naast vleeswaren. Vleeswaren worden niet meer gemaakt, het huidige assortiment bestaat uit vleessnacks en gehaktproducten.

Italo de Lorenzo maakt kans op titel HorecaHeld

Italo De Lorenzo van ijssalon Venezia werd vorige maand gehuldigd als Fastservice Held. Hij wond de eindstrijd van Roos Talman en Christel Zijlstra en Nina den Hartig van cafetaria ’t Huus.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels