artikel

Snackkoerier25

Fastfood

Snackkoerier23

Snackkoerier25

Het blijft niet bij Het Grote Frietboek alleen

‘Het boek is pas het begin.’ Dat zei Aad Ouborg bij de presentatie van het Grote Frietboek, waarvan hij met zijn bedrijf Princess de aanjager is. Volgend jaar wil Ouborg een Frietgala organiseren.

‘Word geen speelbal van de industrie’

In de branche is volgens de scheidend HFG-directuer Henk Buysen nog steeds een goede boterham te verdienen. Cafetaria’s moeten er wel voor waken geen speelbal te worden van de industrie én mogen geen kansen laten liggen.

Oliebollen: bewerkelijke bijverdienste

Wie in december extra omzet wil pakken, denkt aan oliebollen. Terecht, want de marges zijn behoorlijk en ze gaan als warme broodjes over de toonbank. Maar het bakken vergt aanpassingen en inspanningen.

Een andere franchisegever tegen wil en dank?

Is bij de overdracht van hoofdhuurrechten de nieuwe franchisenemer/onderhuurder verplicht de formule van de nieuwe verhuurder/franchisegever toe te passen? Wat houdt contractsvrijheid in en welke waarborgen bieden een franchiseovereenkomst?

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels