artikel

Veel snacknoviteiten op beursvloer Horecava

Fastfood

De Horecava is voor ondernemers een bezoek waard om contacten te leggen, bij te praten, maar vooral om nieuwe producten proeven en concepten te bekijken. Nieuwe producten zijn er in overvloed te zien. De lijst met noviteiten op de website van de Horecava is lang. We pikten er een aantal uit maar er zijn er nog veel meer te zien.

Veel snacknoviteiten op beursvloer Horecava

Magnesol XL

Is een filterpoeder voor frituurvet dat de standtijd zelfs kan verdubbelen. Grote ketens als McDonalds en KFC gebruiken het wereldwijd.

FI&T Horecava stand 10.606

Gekruide falafel

Bliss Food staat op de beurs met Tapas Club Falafel. Gekruide balletjes op basis van kikkererwten. Lekker in een pitabroodje met sla. Ze zijn llos ingevroren dus geen derving. Bereiden in onder meer magnetron, frituur en combisteamer.

Bliss Food Stand 09.300

Reduced fat products

Vijf snackbroodjes met 30 procent minder vet. Croissant, Appelflap, Saucijzenbroodje, Hot dog en Kaasbroodje. De slechte vetten zijn zelfs nog verder gereduceerd.

CSM Benelux, Stand 11.604

Cheesecakes & More

Ook uit Amerika. Echte cheesecakes, shortcakes en carrot cake. Cheesecakes met wel de authentieke smaak en geen veredelde kwarktaart.

Dero Stand 09.200

Inductie Chafingdish Plus

Chafing dish. Niet met spiritusbrander maar inductie. Door de goed verdeelde hitte en regulering van de condens zouden producten langer goed van kwaliteit blijven.

Hepp Zweigniederlassung Stand 01.218

Outbag

Weerbestendige zitzak voor buiten . Lekker loungen op het terras. Ook van eco-katoen, dus verantwoord onderuitzakken.

Goos Horeca Stand 03.300

Broodje Döner

Eebn kant en klaar broodje döner. Drie minuten, zo uit de diepvries, verwarmen in de magnetron. Van kippen en rundvlees en ook halal.

Mekkafood Halal Products. Stand 10.303

Koelverse Turkse pizza

Ook van Mekkafood. Een koelverse Turkse pizza. Op een leuke manier als wrap te gebruiken. Wordt opgerold gegeten. Krokant en snel te bereiden.

Mekkafood Halal Products. Stand 10.303

Minisnacks

Een nieuw concept van Buitenhuis. Verrassende mix van snackjes van kip, kaas en rundvlees.

Royaan B.V. Stand 10.308

Bapao en Pita

Royaan kocht onlangs mayam aan. Een fabrikant van Orientaalse snacks. Bapao met rund- of kippenvlees die in de magnetron is te bereiden. En een pita met shoarma of Tika Massala (kip). Ook in de magnetron te bereiden.

Royaan B.V. Stand 10.308

Luxe Kaassoufflé

Weer een spin-off onder het Van Dobben-label, na de gehaktbal nu een kaassoufflé. Hij is volgens de fabrikant rijkelijk met echte Goudse kaas gevuld.

Rookworst in bladerdeeg

Meeliften op een A-merk. Dat doet Pruvé met dit bladerdeeg broodje emt een rookwordt van Unox er in. Met honing-mosterd saus

Smilde Bakery B.V. Stand 11.701

Beemster 30+ kaasbroodje

Smilde Bakery introduceert het vervolg op de succesvolle Zócijs (saucijzenbroodje met minder vet), het Beemster 30+ kaasbroodje. Dit kaasbroodje bevat 30% minder vet dan het standaard Beemster kaasbroodje.

Smilde Bakery B.V. Stand 11.701

DayMark Safety Systems

Stickeren moet. Maar wat zijn die HACCP-stickers soms moeilijk te verwijderen. Deze lossen op in water en zijn biologisch afbreekbaar.

Stylepoint BV Stand 01.204

servEasy Asia

Van de Duitse snackfabrikant Salomon in Nederland op de markt gebracht door VION. Vijf verschillende minigerechtjes geserveerd in schaaltjes van palmblad. Twee ready-to-eat salades en twee ready-to-heat Aziatische curry’s

VION Food Group Stand 09.314

Buiten deze bij de beursorganisatie aangemelde noviteiten zijn er natuurlijk nog veel meer te zien op de beurs. Niet iedere fabrikant wil op voorhand het puntje van de tong laten zien.

Niet aangemeld bijvoorbeeld is de Pikante Viandel van Mora die op de beurs wordt gepresenteerd door Ad van geloven. Stand 11.414 .

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels