artikel

Zo opent en sluit u veilig

Fastfood

  1) Kijk goed om u heen, voordat u de deuren van het bedrijf opent. 2) Laat de personeelsingang niet openstaan 3) Zorg voor een deurspion, zodat u kunt zien wie er naar binnen wil 4) Sluit de magazijningang altijd af, ook tussentijds, bijvoorbeeld als leveranciers aan het lossen zijn 5) Regel het beheer van […]

 

1) Kijk goed om u heen, voordat u de deuren van het bedrijf opent.

2) Laat de personeelsingang niet openstaan

3) Zorg voor een deurspion, zodat u kunt zien wie er naar binnen wil

4) Sluit de magazijningang altijd af, ook tussentijds, bijvoorbeeld als leveranciers aan het lossen zijn

5) Regel het beheer van de sleutels van de zaak

6) Sluit het bedrijf altijd stipt op tijd

7) Laat dan nog aanwezige klanten één voor één naar buiten

8) Controleer het bedrijf op mogelijke achterblijvers en ‘geprepareerde’ ramen en deuren

9) Neem na sluitingstijd niet de dagopbrengst mee naar buiten

10) Zorg ervoor dat het voertuig van de leidinggevende / diegene die het pand het laatst verlaat niet het verst weg staat.