artikel

Pizzabestelling volgen tot de voordeur

Fastfood

Domino’s Pizza Nederland introduceert een nieuw online ordersysteem. Klanten kunnen voortaan hun pizza met een trackersyteem volgen tot de voordeur.

Pizzabestelling volgen tot de voordeur

Consumenten hebben steeds vaker de beschikking over smartphones en tablets en daardoor wordt steeds vaker online  besteld.

In het verleden was het bij Domino’s Pizza alleen mogelijk online bestellingen te laten thuisbezorgen. Met het nieuwe bestelsysteem kan ook worden afgehaald. Een pizza is dan goedkoper en de klant ziet hoe de pizza vers wordt gemaakt.

Het nieuwe systeem maakt het ook mogelijk een bestelling te volgen. De klant weet dan precies hoe laat hij de bezorger aan de deur kan verwachten. ‘. Nog even snel je hond uitlaten? Met de Pizzatracker weet je of het nog kan voordat de pizzabezorger arriveert’, meldt Domino’s in een persbericht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels