artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 26: Cafetaria Kom us Aan!, Budel

Fastfood

Kom us Aan! besteedt veel aandacht aan routing en logistiek. Tijdens de spits heeft iedereen een vaste werkplek. Door goed gecommuniceerde instructies weet iedereen precies wat er wordt verwacht. Dit betekent dat alles bij topdrukte op rolletjes loopt.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 26: Cafetaria Kom us Aan!, Budel
Cafetaria Kom us Aan! Nieuwstraat 34 6021 HT Budel www.komusaan.nl

Veel aandacht is er voor gasten met een glutenallergie. Op de menukaart nemen glutenvrije producten een prominente plek in. Verder presenteert Kom us Aan! zijn verse producten en belegde broodjes uiterst aantrekkelijk. Dit alles, gecombineerd met de warme atmosfeer, zorgt ervoor dat het Budelse bedrijf top is.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels