artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 30: Plaza ‘t Wapen van Stellendam, Stellendam

Fastfood

Professioneel, gastvrij en plaatselijk betrokken bedrijf. Bij Plaza ‘t Wapen van Stellendam wordt energie gestoken in klantenbinding. Kinderen krijgen soms een gratis ijsje of frietjes. Bij klachten heeft de gast gelijk, geen discussie.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 30: Plaza ‘t Wapen van Stellendam, Stellendam
Plaza ’t Wapen Van Stellendam Voorstraat 2 3251 BD Stellendam www.wapenvanstellendam.nl

Slechte mond-tot-mondreclame moet immers worden voorkomen. Ondanks de verschillende onderdelen krijgen alle disciplines evenveel aandacht, prima. De producten worden aantrekkelijk gepresenteerd op visuals en menuborden, een snackvitrine ontbreekt. De zaak is actief op het gebied van sociale media en voor gasten is er gratis wifi.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels