artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 39: Snack-Plaza Willem de Boer, Urk

Fastfood

De opmars van Snack-Plaza Willem de Boer op Urk gaat gewoon door. De winnaar van de Cafetaria Top 100 in 2008 moest daarna verplicht drie jaar vanuit de eregalerij toekijken. In 2012 keerde het topbedrijf van Henk de Boer terug op plek 72 en vorig jaar stond het 58e.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 39: Snack-Plaza Willem de Boer, Urk
Snack-Plaza Willem de Boer Richel 6 8321 RX Urk www.snack-plaza.nl

De huidige positie kan nog worden verbeterd, want de lat ligt hoog. De zaak wil de beste zijn in product en service. Innovatieve middelen en acties worden niet geschuwd. Het vernieuwde kassasysteem en de wijze van bezorgen zijn daarvan mooie voorbeelden. Het personeelsbeleid is goed verzorgd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels