artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 45: Eethoek de Donck, Posterholt

Fastfood

Deze nieuwkomer baart opzien met een fraaie notering. Bij Eethoek de Donck is alles tot in de puntjes verzorgd. De nieuwe, stijlvol ingerichte zaak in het Limburgse Posterholt wordt sinds juli vorig jaar met passie en plezier gerund door de schoonbroers Mark Pollaert en Ed van de Ven.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 45: Eethoek de Donck, Posterholt
Eethoek de Donck Roermondseweg 2 6061 GB Posterholt www.eethoekdedonck.nl

Gasten kunnen er terecht voor een zeer uitgebreide menukaart: friet, snacks, belegde broodjes, soepen, menu’s, kibbeling, pannenkoeken en salades. Met de zelfgemaakte producten heeft De Donck een troef in handen. Een actieve rol op social media kan het bedrijf een verdere boost geven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels