artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 59: Plaza ‘t Snackhuus, Ruurlo

Fastfood

Gevestigd naast de kerk van Ruurlo. Een zeer nette en verzorgde cafetaria met een fijn terras. Opmerkelijk is de hoge mate van maatschappelijk verantwoord ondernemen van eigenaar Rob Dolphijn. Snackhuus Ruurlo ondersteunt Villa Pardoes en is sponsor van diverse sportverenigingen.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 59: Plaza ‘t Snackhuus, Ruurlo
Plaza ’t Snackhuus Kerkplein 30 7261 AZ Ruurlo www.plazatsnackhuus.nl

Er wordt verantwoord gefrituurd en de gast kiest uit een zeer gevarieerd aanbod van gezonde producten. Het weer en activiteiten hebben erg veel invloed op de drukte. Misschien kan een actie op sociale media dit gat opvullen? Bijvoorbeeld met de zelf­gemaakte friet of kroket.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels