artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg

Fastfood

Na de verbouwing van twee jaar geleden voldoet De Groene Vlinder aan alle eisen voor een topcafetaria. ­Eigenaar Wilbert Broos en zijn bedrijfsleider laten een erg professionele indruk achter en het personeel zorgt voor goede gastvrijheid. De gast is hier koning.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg
Cafetaria De Groene Vlinder Heyhoefpromenade 27-29 5043 RA Tilburg www.degroenevlinder.nl

Een uitgebreid Keukenmanagementsysteem weergeeft coderingen, werkinstructies en HACCP- en schoonmaaklijsten. Een dikke tien voor algemene bedrijfsvoering. Broos zit ook nog een vereniging met verstandelijke gehandicapten voor. Jaarlijks komen zij één dag werken en de dagomzet gaat naar de vereniging.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels