artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg

Fastfood

Na de verbouwing van twee jaar geleden voldoet De Groene Vlinder aan alle eisen voor een topcafetaria. ­Eigenaar Wilbert Broos en zijn bedrijfsleider laten een erg professionele indruk achter en het personeel zorgt voor goede gastvrijheid. De gast is hier koning.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 61: Cafetaria De Groene Vlinder, Tilburg
Cafetaria De Groene Vlinder Heyhoefpromenade 27-29 5043 RA Tilburg www.degroenevlinder.nl

Een uitgebreid Keukenmanagementsysteem weergeeft coderingen, werkinstructies en HACCP- en schoonmaaklijsten. Een dikke tien voor algemene bedrijfsvoering. Broos zit ook nog een vereniging met verstandelijke gehandicapten voor. Jaarlijks komen zij één dag werken en de dagomzet gaat naar de vereniging.