artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 81: Verhage Fast Food Delfgauw, Delfgauw

Fastfood

Uitbater Ruben Leijs (1978) werkt sinds zijn negentiende bij Verhage. Eerst als medewerker, nu als ondernemer in Delfgauw. Het trendy fastfoodrestaurant in het winkelcentrum heeft een uitgebreid assortiment en serveert menu’s.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 81: Verhage Fast Food Delfgauw, Delfgauw
Verhage Delfgauw – de Emerald Gouden Rijderplein 12 2645 EX Delfgauw www. delfgauw.verhage.nu

Voor gasten is er gratis wifi. Ze werken hier met het principe MTG: meer tevreden gasten. Dat bereiken ze door vriendelijkheid uit te stralen. Onder meer door eten aan tafel en op een bord te serveren, en een praatje met buurtbewoners te maken. Wie een menu bestelt, krijgt een waardebon voor koffie of thee bij een volgend bezoek. Een mooi gebaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels