artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 91: Kwalitaria Velden, Velden

Fastfood

Kwalitaria Velden eindigde vorig jaar op plek 3 in de strijd om de Publieksprijs, met 707 stemmen maar net achter de nummer 2, die 751 stemmen had. Het bedrijf van Joost Vanhommerig, sinds 2005 eigenaar, ligt centraal in Velden en heeft over aanloop dan ook niet te klagen.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 91: Kwalitaria Velden, Velden
Kwalitaria Velden Markt 7 5941 GA Velden www.velden.kwalitaria.nl

Om het terras – en de tafels binnen – nog verder op te fleuren, is samenwerking gezocht met een lokale winkel in bloemsierkunst. Een mooi initiatief. Met een beetje meer aandacht voor hygiëne en presentatie van zijn producten ligt een hogere plek (weer) in het verschiet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels