artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 92: Plaza Polly, Bemmel

Fastfood

Twee jaar geleden winnaar van de titel ‘Beste kleine cafetaria’ en ook dit jaar – wel met een lichte daling – een notering in de lijst voor Plaza Polly van de broers Frank en Rob Polman en Jesper, Robs zoon.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 92: Plaza Polly, Bemmel
Plaza Polly Klappenburgstraat 34 6681 XS Bemmel www.plazapolly.nl

Volop gastvriendelijkheid en kwaliteit, en de familie heeft ook het maatschappelijke hart op de juiste plaats: het gebruik van Magnesol en plannen om een airfryer aan te schaffen geven aan dat gezondheid en milieu in Bemmel prioriteit zijn. Bovendien kan elke vereniging die aanklopt, rekenen op sponsoring of andere steun. Met een likje verf links en rechts ziet de zaak er nóg aantrekkelijker uit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels