blog

Korting voor het leven

Fastfood

Een ding is zeker, je raakt als gast nooit meer je kortingsbon kwijt als je hem als tatoeage laat zetten. Tientallen gasten van de Melt Bar & Grilled deden het al. Ze lieten een tatoeage plaatsen van de ‘wereldberoemde’ grilled cheese sandwich, een soort mega-tosti, en in ruil daarvoor krijgen ze de rest van hun leven 25 procent korting op hun rekening.

Korting voor het leven

 

De actie die sinds september loopt is een succes. Al meer dan 50 gasten hebben een tatoeage laten zetten. De enige voorwaarde om voor de korting in aanmerking te komen is dat er een (Melt) sandwich in is verwerkt. Een van de gasten heeft bijvoorbeeld een afbeelding van Popeye laten plaatsen die een sandwich eet in plaats van een blik spinazie. Op de website van Melt Bar&Grilled zijn meer foto’s te vinden.

De actie levert overigens ook veel publiciteit op. Een filmpje waarin eigenaar wordt geïnterviewd door Fox-news is hier te zien.

De tattoo kun je overigens ook met korting krijgen. Een tattoo-shop in de buurt rekent $25 minder voor het plaatsen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels