blog

Hot coffee’ (met video)

Fastfood

Alles lijkt in Amerika geoorloofd om klanten te trekken in deze tijd van recessie. Slechts in bikini geklede jonge vrouwen bedienen de loketjes in de drive-thru van diverse kleine koffieketens.

Hot coffee’ (met video)

Schaars geklede vrouwen die koffie aan de man brengen. Diverse kleine koffieketens. Zoals Bikini Baristas, hopen er extra klanten meet te trekken. Dit tot genoegen van een deel van de (mannelijke) bevolking. Maar er zijn waarschijnlijk net zoveel tegenstanders. Zo overweegt de gemeenteraad van de plaats Everett in de staat Washington een verordening aan te nemen die er voor moet zorgen dat de baristas niet meer uit de kleren gaan na klachten van moeders met jonge kinderen.

De baristas maken op hun werk zelf ook het nodige mee. Een deel van de klanten lijkt zijn opwinding niet de baas te kunnen. De veelal jonge meisjes achter de ramen worden regelmatig geconfronteerd met ‘potloodventers’ en andere ‘weirdo’s’.

Ziet u hierboven geen video?

Om de video’s van het Snackblog te kunnen bekijken heeft u Internet Explorer 7 nodig. Download hier.

Meer blogs:

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels