blog

MIN12 zet duikteam in tegen dieven (+video)

Fastfood

De eigenaar van MIN12 in Sneek heeft de beloning voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders van een inbraak in de ijszaak, verdubbeld naar duizend euro. Ook is een duikteam ingezet in de jacht op de daders.

MIN12 zet duikteam in tegen dieven (+video)

Bij de inbraak in augustus zijn twee kluizen en twee Apple Mac minicomputers gestolen. Op de computers stonden ook de beelden van de beveiligingscamera’s. Eigenaar Theo van Wamel zette zelfs een duikteam omdat hij vermoedde dat de dieven de computers in de nabijgelegen gracht hadden gedumpt. GPTV maakte er een item over.

Een uitgebreide reactie van Van Wamel staat in de aankomende Snackkoerier.

Ziet u hierboven geen video?

Om de video’s van het Snackblog te kunnen bekijken heeft u Internet Explorer 7 nodig. Download hier.

Meer blogs van Snackkoerier:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels