Snackkoerier is vernieuwd

coverDe vakkrant voor de fastfoodsector in Nederland ziet er vanaf nu compleet anders uit. Een van de oudste vakbladen van Nederland was toe aan een nieuwe jas. Snackkoerier inspireert en geeft praktische tips. Ook de inhoud is veranderd en nog beter afgestemd op behoefte van de doelgroep. Met informatieve en inspirerende artikelen en praktische tips biedt Snackkoerier ondernemers in de cafetariabranche (cafetariahouders) handvatten voor een succesvolle bedrijfsvoering. Actuele ontwikkelingen worden uitgelicht en geduid, ondernemers vertellen over hun bedrijf en delen hun praktijkervaring, kennis en mening.

Nieuwe rubriek en columnisten
Nieuw is de rubriek Ronde Tafel, waarbij in het eerste vernieuwde nummer het onderwerp veiligheid aan bod kom. Ook presenteren we een nieuwe columnist: Syl Lammers, duurzaam cafetariahouder in De Klomp, met een geheel eigen visie op de branche. Vanaf nu sluit de eigenzinnige cafetariahouder Sem Snek elke editie af.

Social media-tips voor cafetaria-ondernemers
Uit lezersonderzoek is gebleken dat ondernemers naast nieuws, marktontwikkelingen en trends vooral behoefte hebben aan praktische tips, bijvoorbeeld over hoe social media op een succesvolle manier in te zetten. Daarom hebben we bij het eerste vernieuwde nummer een filmpje gemaakt met 5 praktische tips van twee horeca-ondernemers die hun sporen hebben verdiend op het gebied van social media. Bekijk het filmpje van ca. 5 minuten en je kunt direct aan de slag met social media!

Kortom de vernieuwde Snackkoerier is praktischer en inspirerender dan ooit!
Wij wensen je veel leesplezier!

Nog geen abonnee?
Maar wil je wel profiteren van alle informatie uit Snackkoerier voor een succesvolle bedrijfsvoering? En daarnaast gelijk weten hoe jouw cafetaria draait?

Profiteer dan nu van onze speciale herlanceringsaanbieding:

Mystery visit (t.w.v. €149) + proefabonnement voor een half jaar op Snackkoerier (t.w.v. €112,50) voor slechts €99 (excl. btw, abonnement stopt automatisch).

Kijk hier voor meer informatie of direct afsluiten..