nieuws

Cafetaria verlost van luizen

Fastfood

Bij cafetaria De Koetiller in Noordwijkerhout kunnen de gasten komende zomer weer fatsoenlijk van het terras genieten zonder last te hebben van de kleverige uitscheiding van luizen, die in een lindeboom huizen.

Cafetaria verlost van luizen

Na veel vijven en zessen is er uiteindelijk toestemming gekomen om de boom te kappen. In eerste instantie lag er bij de gemeente een aanvraag om twee bomen te kappen. Daar kwamen de bewoners van een nabijgelegen appartementencomplex tegen in het geweer omdat de linden voor schaduw, privacy en een prettig uitzicht zorgen. Als compromis mag nu tot geluk van cafetaria-eigenaar Willem Kaptein de boom die over het terras hangt tegen de vlakte, meldt webregio.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels