Subway test luxe variant

Broodjesgigant Subway test een luxere variant van het concept onder de naam Subway Café. De keten hoopt hiermee aan de behoefte te voldoen van franchisenemers die vestigingen willen openen in onder andere luxe kantorencomplexen.

De test, die is gestart door een franchisenemer in een kantoorgebouw in Alexandria, is inmiddels uitgebreid naar 15 vestigingen. Voor het eind van het jaar komen er volgens een woordvoerder nog tien bij. Een van de redenen om met de test te starten was dat de verhuurder van de kantoorruimte een groter aanbos aan koffie wenste dan Subway kon bieden.

Het aangepaste concept vergt meer ruimte dan een gewone Subway. De inrichting heeft een warm lounge-karakter met comfortabel meubilair. Naast de standaard broodjes van de keten worden diverse koffievariëteiten en diverse soorten patisserie aangeboden, zoals gebak, muffins, en zoette broodjes.

De koffie komt van Subway’s vaste leverancier Seatlle’s Best, een dochteronderneming van Starbucks.

Het nieuwe concept moet meehelpen bij de groeiambitie van Subway. De keten wil nog dit jaar in Noord Amerika 2000 nieuwe vestigingen openen. Subway telt wereldwijd bijna 35.000 vestigingen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.