Young Talent Sluiter: 'blijk van waardering

Young Talent Sluiter: 'blijk van waardering

Fantastisch, schitterend', luidde de eerste reactie van Chris Sluiter van Quick'n Tasty in Groningen na de winst van de Young Talent Award op de Cafetaria Top 100.

De 28-jarige ondernemer kreeg zijn prijs vanwege zijn voorbeeldfunctie voor jonge nieuwkomers in de branche. Sluiter schreef een zo gedegen businessplan, dat verschillende banken hem geld wilden lenen voor zijn startende onderneming.

Daarnaast slaagt de ondernemer er telkens om met de nodige creativiteit de branche positief naar buiten te brengen. Dat doet hij onder andere door middel van samenwerking met sportscholen, acties voor goede doelen en het gebruik van groene stroom.

Sluiter ziet de Award als een enorme opsteker. ,,Ik ben drie jaar geleden gepassioneerd aan dit avontuur begonnen. Dit zie ik als een blijk van waardering voor mijn werk. Deze branche is zeker aantrekkelijk voor jonge ondernemers, al komt er wel een hoop bij kijken.’’

Sluiters zaak Quick’n Tasty staat op nummer 64 in de Cafetaria Top 100. Naast de Young Talent Award was hij ook genomineerd voor de Best Website Award en MVO Award.