Nieuw leven voor Horeca Beurs Brabant

Nieuw leven voor Horeca Beurs Brabant

Vier groothandels blazen de Horeca Beurs Brabant nieuw leven in. De beurs wordt in november gehouden bij het Autotron in Rosmalen. Eerder haalde voormalig organisator Easyfairs de beurs van het programma.

De vier groothandels blazen de Horeca Beurs Brabant nieuw leven in omdat ze van mening zijn dat de beurs niet van de kalender mag verdwijnen. 'De beurs is van grote waarde voor horecabedrijven in Noord Brabant en de aangrenzende provincies.

De groothandelsbedrijven die samenwerken om de beurs in stand te houden zijn: Horeca Groothandel Tilburg, Groothandel voor Horeca Marschee Helmond, Dekro Horeca Totaal en Snellen Horecaservice.

De organisatie presenteert op de beurs ongeveer dertig fabrikanten en toeleveranciers van de horeca. De beurs vindt plaats op 12 en 13 november in het Autotron in Rosmalen. De beurs is geopend op maandag van 13.00 tot 20.00 uur en op dinsdag van 12.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de organiserende groothandels.

Easyfairs stopte met de organisatie van de horecabeurs vanwege 'dalende vraag vanuit de markt waardoor wij verwachten dat het beoogde niveau van de beurs niet gerealiseerd kan worden.' In 2011 vond de Brabantse beurs voor het laatst plaats. Easyfairs stopt daarnaast ook met Horeca Rotterdam in de Van Nellefabriek.