nieuws

Oprichter Subway toert door Nederland

Fastfood

Fred DeLuca, de oprichter van sandwichketen Subway, toerde maandag 29 oktober een dagje door Nederland om de opvallende opmars van de keten met eigen ogen te zien.

Oprichter Subway toert door Nederland

DeLuca bezocht het hoofdkantoor in Amsterdam en maakte per trein een rondje langs diverse vestigingen. Inmiddels zijn dat er 112, waarvan er twintig in de afgelopen tien maanden zijn geopend. DeLuca: ‘Ik ben erg onder de indruk van deze groeispurt én van de omzet en winstontwikkeling van de ondernemers, en dat in deze tijd!’

Niet alleen de cijfers stemmen DeLuca tevreden, maar ook de manier waarop het nieuwe decorconcept van de omvangrijke franchiseorganisatie hier wordt uitgerold, vooruitlopend op de verwachte wereldwijde lancering per 1 januari 2013. ‘Over de Nederlandse restaurants die ik heb gezien, ben ik heel enthousiast. Die zien er echt goed uit en dienen als voorbeeld voor hoe we dit nieuwe concept wereldwijd willen doorvoeren. In geen ander Europees land zijn trouwens al zoveel van de restaurants in het nieuwe jasje gegoten.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels