Bilderberg heeft eigen 'Bilderburger

Bilderberg heeft eigen 'Bilderburger

Hotelketen Bilderberg heeft sinds deze week een eigen burger, de Bilderburger. De speciale burger staat binnenkort op de menukaart van alle Bilderberg hotels en kwam tot stand na een interne wedstrijd onder personeel van de hotelketen.

De Bilderburger is een gegrilde runderhamburger op een getoaste sandwichbol met crème van truffel, sla, een compote van rode ui, gebrande groene asperges en gebakken spek, oversmolten met Old Amsterdam kaas. Daarbij wordt huisgemaakte aardappelmix van smaken met tijd en mayonaise geserveerd.

De burger kwam tot stand na een wedstrijd onder personeel van Bilderberg. Tijdens de finale maakte Michel van Dijk van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam de meeste indruk op de vakjury met zijn Bilderburger.

Jurylid en SVH Meesterkok Angélique Schmeinck over de winnende burger: ‘De Bilderburger belooft een icoon te worden op het menu van elk Bilderberg hotel’. Alle medewerkers van Bilderberg, van keuken tot housekeeping en receptie, konden meedoen aan de interne verkiezing.

De aanmoedigingsprijs ging naar Jolanda Hoeve, personeelsfunctionaris bij Bilderberg. De jury was vol lof over haar zomerburger en ziet graag dat ook deze burger op de kaart komt te staan.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.