Snackbar Turbo start Satécafé

Snackbar Turbo start Satécafé

In Hillegom zijn Gert en Cora Heusden van cafetaria Turbo een Satécafé begonnen in het eethuisje achter hun snackbar. 'We krijgen hiermee nog beter de kans om te bewijzen dat kwaliteit belangrijk is.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunnen 25 gasten terecht bij het eethuisje voor verschillende soorten satéspiezen, schrijft Dichtbij.

Gasten kunnen kiezen uit kipsaté, biefsaté, varkenshaassaté of voor een vegetarische variant. Naast de standaard satésaus staat er ook kerriesaus, soyasaus, champignonsaus en gorgonzolasaus op de menukaart. De spiezen van 200 of 300 gram worden bereid op een lavagrill, wat volgens Cora een bijzondere smaak levert.

'Toen we deze zaak overnamen was achterin al een eethuisje gevestigd, maar we wisten niet zo goed wat we ermee aan moesten. Totdat onze schoonzoon Tjong onlangs opperde om een satécafé te beginnen. We hebben toen de inrichting aangepakt en er een gezellig restaurant van gemaakt. Het geheel heeft een heel andere uitstraling dan de snackbar en ook de producten verschillen in kwaliteit.'

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.