Bediening werkt door met dode kok in keuken

Bediening werkt door met dode kok in keuken

De eigenaresse van een Australische pizzeria heeft het begrip 'klant is koning' wel heel letterlijk genomen. Terwijl haar kok dood op de vloer lag nadat hij vermoedelijk een hartaanval had gehad, stapte het personeel gewoon over hem heem om de gasten te bedienen.

De 43-jarige chef Adrew Ah-Wong lag roerloos op de keukenvloer, maar het personeel van een Australische pizzeria stapte gewooon over hem heem om de gasten te bedienen. Dat schrijft Spitsnieuws.nl op basis van een publicatie van The Australian.

De kok had vermoedelijk een hartaanval gehad. Een 23-jarige verpleegster die met haam man in de pizzeria aan het eten was, hoorde een doffe klap in de keuken. Ze snelde naar de keuken en zag de man op de grond liggen.

‘De kok ademde niet meer, maar het personeel ging gewoon verder met bedienen’, zo tekende The Australian op uit haar mond. ‘Walgelijk’ noemde de vrouw het dat nieuwe gasten gewoon een tafel kregen.

Eigenaresse Fernanda Ferro verklaarde volgens het artikel dat de bestelde schotels gewoon waren bediend. Ze zei nog wel dat Ah-Wong al jaren in het restaurant werkte en dat ze hem zullen missen.