nieuws

Almelose McDonalds maakt McRap

Fastfood

Medewerkers van McDonalds Almelo hebben een video en een eigen rap gemaakt, op de melodie van ‘Ik neem je mee’ van Gers Pardoel. De video hebben de medewerkers op YouTube gezet. Met de opname hopen ze een optreden van rapper Gers Pardoel te winnen.

Almelose McDonalds maakt McRap

Met het filmpje tonen ze aan dat ze meer kunnen dan enkel hamburger en patat bakken. In het filmpje wordt rapper Gers Pardoel uitgedaagd om in Almelo te komen optreden. ‘We hebben met het personeel een rap gemaakt, ingezongen, bijpassende beelden gemaakt en onze whizzkids hebben het technische deel gedaan’, verklaart medewerkster Conny Kamp van McDonald’s in TC Tubantia.

Dat gebeurde naar aanleiding van een prijsvraag van de landelijke keten. Om de nieuwe McWrap te lanceren, mochten vestigingen een foto of filmpje insturen. Daar kunnen ze een optreden van Gers Pardoel mee winnen. ‘Ik schat onze kansen best hoog in, het is een gaaf filmpje geworden, ze hebben het leuk gedaan’, vindt eigenaar Harold Asbroek van de Almelose McDonald’s filialen.

Vrijdag horen de makers van het filmpje of ze gewonnen hebben.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels