nieuws

ANWB test snelwegsnacks

Fastfood

De ANWB heeft bij acht tankstations in Nederland drie verschillende snacks getest. Wie voortaan onderweg zin heeft in een frikandel, saucijzenbroodje of gehaktbal kan het beste terecht bij Total tankstation Bodegraven, langs de A12.

ANWB test snelwegsnacks

‘De gehaktbal zag eruit en smaakte als een gehaktbal, het saucijzenbroodje was goed afgebakken en krokant en de frikandel was goed van smaak.’ Het gemiddelde cijfer voor tankstation Bodegraven is een 7,2.

Nummer twee is het Q8-tankstation De Vundelaar langs A1, met het gemiddelde rapportcijfer 7. ‘De gehaktbal is een echte, goed gekruid en stevige structuur. Het deeg van het saucijzenbroodje smaakte naar boter en was goed afgebakken. De frikandel was wat taai, maar de smaak was redelijk.’

Op de derde plek eindigt Shell-tankstation Den Ruijgenhoek Oost met een 6 als gemiddelde rapportcijfer. ‘De gehaktbal zag er lekker uit, maar de smaak ging na een paar happen tegenstaan. De vulling van het saucijzenbroodje was redelijk lekker, maar wel droog, net als de korst. De frikandel was niet erg bijzonder en er zat te veel peper in.’

Voor de rest van de resultaten, zie de Kampioen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels