Bagels en Beans breidt weer uit

Bagels en Beans breidt weer uit

De keten Bagels & Beans breidt verder uit. Dit keer gaat het om een vestiging van de bagel- en espressobar in het centrum van Apeldoorn.

De vestiging in Apeldoorn is al de 43e vestiging van het concern. De eerste Bagels & Beans werd geopend in 1995 in Amsterdam. De eerste buitenlandse vestiging opende vorig jaar in het Duitse Aken.

Manager Ilona van der Meulen omschrijft de nieuwe Apeldoornse vestiging als ‘warm en gezellig’. ‘Het is een super locatie en ik heb er zin in. Van koffie maken en contact hebben met je gasten, tot het managen van je team en je zaak.’

De menukaart van de keten waaiert uit over de wereldkeuken.Er zijn iedere dag huisgemaakte muffins, brownies, dadeltaart en vijgencake. Ook de bagels zijn veelzijdig: bagels met wilde zalm uit Alaska of een biologisch rookkippetje met avocado.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.