Kamphuis (foto) heeft Carlina Coletti van IJssalon Roberto Gelato (Utrecht), Grardie Akkerhuis van Lebkov & Sons (Leiden, Den Haag, Rotterdam) en Jack van Hooft van Restaria Lucullus (Tilburg) bereid gevonden tot het bestuur toe te treden. Samen met Wim Cox(Cox & Go, Roermond) en ben Franken (McDonald’s Rotterdam) zullen zij het bestuur vormen.
Gezamenlijk vertegenwoordigen de vijf bestuursleden alle geledingen in de sector. Het bestaat straks uit ondernemers met een cafetaria, ijssalon, ketenbedrijf, lunchroom en het zijn zowel nieuwe als bestaande fastservice-concepten. 'In de sector fastservice gebeurt zo ontzettend veel, dat we uit de aanmeldingen gekozen hebben voor een zo breed mogelijke vertegenwoordiging uit de sector. Samenwerken, kennis delen en voorbereiden op alle ontwikkelingen die onze sector beïnvloeden zijn belangrijke taken van het nieuwe bestuur.', aldus Kamphuis in een persbericht.
Wanneer er een ledenvergadering wordt gehouden waarop de drie officieel tot het bestuur kunnen toetreden is nog niet bekend.
De sector raakte eerder dit jaar drie bestuursleden kwijt. Voorzitter Jos van Alphen en bestuursleden Patrick Nieuwveld en Luc Blok konden zich niet verenigen met de wijze waarop het beleid dat zij maakten werd uitgevoerd.