IJsjes voor goed doel bij ijssalon Florence

IJsjes voor goed doel bij ijssalon Florence

IJsalon Florence in Nederweert staat tijdens de grote midzomermarkt in het teken van een goed doel. De opbrengst van de verkoop van een roze ballon met een speciaal Pink Ribbon ijsje gaat in zijn geheel naar de Stichting Pink Ribbon die als doel heeft het aantal gevallen van borstkanker te verminderen.

IJssalon Forence van Marjo en Marcel Janssen in Nederweert heeft ieder jaar een ijsje of coupe op de menukaart staan waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. In het verleden zijn zo ondermeer SOS-kinderdorpen en de stichting Kuychi (opvang kansarme kinderen in Peru) ondersteund.

Dit jaar worden tijdens de druk bezochte braderie op vrijdag 19 juni roze ballons en ijsjes verkocht voor 1 euro. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Stichting Pink Ribbon.

Speciale IJscoupe

De ondersteuning blijft overigensniet bij deze eenmalige actie. Gedurende het hele seizoen staat er een Pink Ribbon Coupe op de kaart. Daarbij krijgt de gast gratis een speciale Pink Ribbon armband waarvan de aanschafkosten ook voor het goede doel zijn.

Pink Ribbon Day wordt niet alleen in Nederland maar wereldwijd gehouden, meestal gedurende de maand oktober omdat die wereldwijd in het teken staat van de bestrijding van borstkanker.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.