nieuws

Kiona Malinka: verrassing van de IJsvak

Fastfood

Met haar ijscoupe ‘Olijfje’ heeft Kiona Malinka van IJssalon Crusio uit Bergen op Zoom gistermiddag op IJsvak 2012 de Passie Award en de Gouden IJscreatie gewonnen.

Kiona Malinka: verrassing van de IJsvak

Malinka werd ‘een ware promotor’ voor het ijsvak genoemd en verdiende de Passie Award vanwege haar enorme concentratie en deskundigheid waarmee ze aan het werk was, aldus Pieter Honing van Koninklijke Horeca Nederland.

Voor Kiona Malinka was dit de mooiste prijs van de avond: ‘Dit vind ik de mooiste prijs die je kunt winnen. Dit is wat ik doe, wat ik belangrijk vind en het is oprecht. Fijn dat dat gewaardeerd wordt.’ Ook later op de middag, toen ze de Gouden IJscreatie won vond ze nog steeds de Passie Award de mooiste prijs. ‘Maar deze is ook wel mooi.’

De nieuwe Passie Award is een steuntje in de rug voor diegene die veel passie en emotie hebben laten zien tijdens het maken van de coupe tijdens de Gouden IJscreatie wedstrijd. De prijs bestaat uit een award en een cheque van 500 euro voor het opnemen van een bedrijfsvideo.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels