'McDonald's stopt klachten in doofpot

'McDonald's stopt klachten in doofpot

McDonald's stopt klachten over vreemde voorwerpen in snacks in de doofpot, wanneer gasten het product met het vreemde voorwerp afgeven bij het fastfoodrestaurant. Dat heeft een inspecteur van de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) gezegd.

De opvallende opmerking komt uit de mond van een klant. De vrouw van deze klant kocht in de McDonald’s in de Binckhorstlaan in Den Haag een McKroket en vond een verdacht slangetje in het broodje kroket. Ze nam contact op met de VWA.

Laboranten

‘Dezelfde dag nog kwam er een inspecteur langs om de verdachte snack mee te nemen voor onderzoek. Ze drukten me op het hart het broodje vooral niet aan de McDonald’s te geven, omdat de zaak dan in de doofpot zou worden gestopt’, aldus de klant in De Telegraaf.

In de ochtendkrant is op een foto te zien dat er een vreemd voorwerk in de McKroket zit. Laboranten van de VWA onderzoeken nu om wat voor een voorwerp het gaat. McDonald’s laat weten de onderzoeksresultaten van de VWA af te wachten voordat het inhoudelijk ingaat op de zaak.