Nieuwe snackbar Imminck eindelijk open

Nieuwe snackbar Imminck eindelijk open

De nieuwe snackbar van ondernemer Henk Imminck is eindelijk geopend. Na een jarenlange strijd met de gemeente Ede heeft de snackbarhouder nu een nieuwe start kunnen maken.

Imminck runde snackbar Simon van Kooten maar is nu helemaal opnieuw begonnen op een andere locatie met snackbar Henky Penky. Drie jaar lang lag hij in de clinch met zijn voormalige huurbaas Woonstede. ‘Met de uiteindelijke oplossing ben ik heel gelukkig,’ zegt Imminck.

Imminck moest met zijn oude bedrijf wijken voor nieuwbouw en zou een vergoeding krijgen, maar geen nieuwe zaak. Woonstede sleepte hem zelfs voor de rechter om hem uit het pand te krijgen. De cafetariahouder won die zaken echter glansrijk en de woningcorporatie moest op zoek naar een nieuwe locatie voor de cafetaria.

Meer op het menu

In zijn nieuwe optrekje kan Imminck een uitgebreidere menukaart laten zien. ‘Wat ik nieuw heb? Een koffiemachine, een broodbakoven, en ik kan nu omeletten en uitsmijters maken.’

En niet te vergeten diverse soepen, die Henk Imminck zelf maakt. ‘Standaard heb ik een bamisoep. En daarnaast in de zomer een zomersoep en in de winter een wintersoep. Ik heb het geleerd van iemand, die in gerenommeerde hotels heeft gewerkt. De specialiteit is broodje Henky Penky.’

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.