nieuws

Oud-minister Gerrit Zalm opent hamburgerrestaurant Burgerz

Fastfood

Hamburgerketen in wording Burgerz opent 20 februari een derde vestiging. Als opening bakt oud-minister Gerrit Zalm een hamburger van zuiver Wagyu-vlees.

Oud-minister Gerrit Zalm opent hamburgerrestaurant Burgerz

De nieuwe vestiging van Burgerz in Delft die op 20 februari officieel wordt geopend, maar als sinds oktober vorig jaar draait, gaat naast de reguliere ook hamburgers van zuiver Wagyu-vlees serveren. De Wagyu-hamburgers worden zelfs voorzien van een certificaat en herkomstgarantie, meldt Fastservice Entree.

Naast de vestiging in Delft heeft Burgerz een, ook door Gerrit Zalm geopende, vestiging in Den Haag en de hamburgers worden ook bij Dap & Co geserveerd. Eigenaar Ron Peerenboom wil van het hamburgerconcept een keten maken. In oktober zei hij daarover in Snackkoerier: ‘Ik kom dochters te kort.’ Hij heeft er drie en die zijn inmiddels alle drie als bedrijfsleider in een van de vestigingen onder de pannen.

Burgerz serveert premium hamburgers. Het vlees is inmiddels afkomstig van ‘eigen teelt’. Toppings en sauzen en dergelijke worden ook vers en in eigen beheer gemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels