nieuws

ProFri geeft geldteruggarantie

Fastfood

ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders, komt ondernemers die vanwege de financiën twijfelen of ze lid zullen worden tegemoet. Wie lid wordt krijgt de garantie dat hij het geld er nog hetzelfde jaar uit haalt.

ProFri geeft geldteruggarantie

Tijdens de eerste openbare vergadering van ProFri, afgelopen maandag, bleek dat veel cafetariahouders nog twijfelden of ze al dan niet lid zouden worden. Daarbij speelde het contributiebedrag van €570 voor sommigen een rol.

ProFri komt deze ondernemers tegemoet door ze te garanderen dat ze hun lidmaatschap terugverdienen door de voordelen die leden hebben. Wie aantoonbaar kan maken dat hij zijn lidmaatschapsgeld niet heeft terugverdiend aan financiële voordelen krijgt de contributie terug, meldt de vereniging op de website en Twitter.

Overigens is het behalen van financiële voordelen niet het doel van de vereniging, wordt uitdrukkelijk gemeld. ProFri is opgericht om de belangen van professionele frituurders, voornamelijk cafetariahouders, te behartigen. De vereniging wil, door het upgraden van het vakmanschap en het geven van informatie aan consumenten, de branche een beter imago bezorgen. Ook moet er een kenniscentrum voor frituurondernemers ontstaan.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels