nieuws

Eerste franchise-winkel voor Luc Blok

Fastfood

De eerste echte Luciano Franchise ijssalon van Meesterijsbereider Luc Blok opent op 9 juli in Den Haag-Nootdorp. ‘Ik leverde al ijs aan een ijssalon, maar dit is de eerste die onder de naam ‘Luciano’ gaat.

Eerste franchise-winkel voor Luc Blok

Blok heeft een franchisenemer gevonden die zijn ijs gaat  verkopen in een nieuw tankstation aan de Ypenburgse Stationsweg. ‘Het is een compleet dorp met meerdere wasboxen, wasstraten, een hondenwasstraat, een bakeryshop en nu dus ook een ijssalon’, aldus Blok.

De nieuwe ijssalon zal iedere dag van 6.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds open zijn. In eerste instantie zullen er twaalf smaken verkrijgbaar zijn, later worden dat er meer. De inrichting is verzorgd door Orion/Caprigiani.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels