nieuws

McDonald’s overvaller stapt zelf naar politie

Fastfood

Een gewapende overvaller die afgelopen maandagavond een McDonald’s in Enschede heeft overvallen meldde zich later op de avond bij de politie.

McDonald’s overvaller stapt zelf naar politie

De man, die met een mes was gewapend, was volgens omstanders bebloed toen hij de overval pleegde. Rond 19.00 uur kwam hij McDonald’s Centrum aan de Kalanderstraat in Enschede binnen en bedreigde een medewerker. Hij maakte een onbekend geldbedrag buit en ging er vandoor, meldt de politie in een persbericht.

De politie riep via Burgernet op om uit te kijken naar een man met bloed op zijn handen en gezicht.  Blijkbaar werd het hem daardoor te heet onder de voeten en rond 22.40 uur meldde de 36-jarige overvaller zich op het politiebureau waar hij werd aangehouden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels