Het gebruik van de biologische olie is volgens horecamanager Sybren Muijs van het Apeldoornse dierenpark een flinke stap naar een nog diervriendelijker, biologisch en verantwoord assortiment.
Als een product niet verkrijgbaar is, dan zoekt Apenheul een leverancier die het ontwikkelt. 'Op ons verzoek is Remia de biologische frituurolie gaan produceren.' Het dierenpark kiest voor smaakvolle producten die verantwoord zijn en met gevoel en zorg zijn samengesteld. Remia levert daarin een actieve bijdrage met een assortiment biologische sauzen en nu dus ook de biologische frituurolie. De olie zit in een milieuvriendelijke bag-in-box verpakking. Ideaal voor Apenheul om op het duurzaamheidsaspect in te spelen.
Samenwerking
Apenheul stimuleert zijn leveranciers duurzame producten te ontwikkelen die nog niet verkrijgbaar zijn. Horecamanager Sybren Muijs: 'We hebben al een keur aan biologische producten. We zien het als onze standaard om deze producten te voeren.'