McDonald's speelt in op succes Olympiërs

McDonald's speelt in op succes Olympiërs

McDonald's Zwolle-Centrum haakt op ludieke wijze in op de plaatselijke huldiging van de Olympische medaillewinnaars. Bezoekers met de naam Lotte, Michel of Ronald ontvangen woensdag 26 februari tussen 15.00 en 20.00 uur op vertoon van hun legitimatiebewijs een gratis portie Franse frites.

Zwollenaren Lotte van Beek en de tweeling Michel en Ronald Mulder schaatsten de afgelopen weken medailles bijeen tijdens de Olympische Spelen in Sotsji. Reden voor de gemeente om hen te huldigen op woensdag 26 februari.

Franse frites

De McDonald's-vestiging Zwolle-Centrum haakt in op deze huldiging en trakteert iedereen met de naam Lotte, Michel of Ronald op 'goud'.

Dat betekent op vertoon van een geldig rijbewijs of ID-bewijs een gratis portie Franse frites op de dag van de huldiging.

Olympische Spelen

'Omdat McDonald's op internationaal niveau sponsor is van de Olympische Spelen, vonden wij het als lokaal restaurant erg leuk om iets extra's te doen rondom de Zwolse huldigingsfestiviteiten', aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer voor Heerde, Kampen en Zwolle.

De Hete Brij

Vanwege de Zwolse deelname toonde Top-100 café De Hete Brij - voor het evenement omgetoverd tot De Skate Brij - tijdens de Olympische Spelen alle schaatswedstrijden op een groot scherm.

Eigenaar Elles Hetebrij stuurde foto's naar de redactie van Misset Horeca. Deze impressie is hier te bekijken.

Meester Croquettenmaker Piet Brink was namens Royaan/Van Dobben in Sotsji. Hij hield een blog bij voor Snackkoerier. Deel 1 is hier te bekijken, deel 2 is te lezen via deze link.