Cafetaria Bootcamp: lachen, gieren, leren

Cafetaria Bootcamp: lachen, gieren, leren

Het eerste Cafetaria Bootcamp in Woerden wordt een bijzondere dag voor iedereen met een hart voor de branche, zowel ondernemer als medewerker. Vijf inspirerende sessies, netwerken, lunchen, borrelen en een meer dan ludieke dagvoorzitter creëren een onmisbaar geheel. Inschrijven kan nog tot en met 11 april.

De Cafetaria Bootcamp vindt plaats op 14 april bij QBTEC in Woerden. Dagvoorzitter Milo Berlijn zal onder anderen voormalig Cafetaria Top 100-winnaars interviewen. Zij doen hun geheimen, tips en tricks uit de doeken. Wat maakt een cafetaria tot een topcafetaria?

Workshops

Alle deelnemers zullen gedurende de dag in groepen langs diverse workshops worden geleid. Alle workshops staan in het teken van optimalisering van de bedrijfsvoering. in de workshop Communicatie belichten Misset Horeca-/Snackkoerier-redacteuren Richard Kok en Rik Leonards de toepassingen van social media.
Tijdens de workshop Uitstraling komt de dagelijkse gang van zaken in een cafetaria onder de aandacht. Combineer vakmanschap met plezier.
Michael Bunink, collega van Milo Berlijn en trainer bij Trainmark verzorgt op zijn eigen, hyperpositieve wijze de workshop Personeel. Motiveer medewerkers en collega's en ga uit van plezier.
Uiteraard is er ook aandacht voor de producten, en wel bij de workshop Versproducten: Zien eten, doet eten: presentatie als verkoopmiddel.
Er is ook nog een vijfde workshop aan het programma toegevoegd: Logistiek. Sla een efficiëntieslag! Met praktische voorbeelden ervaren deelnemers het gemak.

Inschrijven

Inschrijven voor de Cafetaria Bootcamp kan nog tot en met 11 april. Abonnees betalen slechts €39. Niet-abonnees betalen €99.

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om u direct in te schrijven.

Bekijk hieronder het filmpje van de recente Terras Bootcamp, om een impressie te krijgen van wat u allemaal kunt verwachten.