Cafetaria's Zwolle loven beloning uit na overval

Cafetaria's Zwolle loven beloning uit na overval

Twee cafetariaondernemers in Zwolle loven beloningen uit voor de tip die leidt tot de arrestatie van overvaller op hun bedrijf. Zowel Het Patatje als Snackpoint Van de Kolk zijn dit jaar overvallen en tasten zelf in de buidel om opsporing van de daders te stimuleren.

Cafetaria Het Patatje uit Zwolle stelt een beloning van 2000 euro beschikbaar voor de tip die leidt tot de arrestatie van de overvaller. Cafetaria Snackpoint Van de Kolk looft een beloning van 1000 euro uit.

De snackbarondernemers willen dat de dader snel gepakt worden en hopen dat de beloning daarbij helpt.

In Zwolle zijn dit jaar al zeker drie cafetaria's overvallen. De politie sluit niet uit dat de overvallen door dezelfde dader gepleegd zijn. Ze ziet overeenkomsten in het daderprofiel, maar kan niet met zekerheid zeggen of het om dezelfde persoon gaat.

Twee weken geleden werd cafetaria de Dolfijn in Zwolle ook al overvallen. De overvallen kregen  aandacht op regionale en landelijke tv-zenders, maar dit leidde tot nu toe nog niet tot de gouden tip.

Snackpoint Van de Kolk is al drie keer eerder overvallen. De laatste overval was vier jaar geleden. Ook toen werd een beloning uitgeloofd voor informatie over de overval.