Verantwoorde snelle hap' bij Good Food Company

Verantwoorde snelle hap' bij Good Food Company
website Good Food Company

In Wageningen is restaurant Good Food Company (GFC) geopend. GFC serveert 'een verantwoorde snelle hap'. Op het menu onder andere kip die wordt gebakken in een hogedrukfriteuse, groente- en falafelburgers en vegetarische salades.

De opening van Good Food Company wordt gemeld door De Gelderlander. Het dagblad schrijft dat de naam GFC een knipoog is richting de bekende fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC). Er is gratis WiFi en de zaak hanteert ruimte openingstijden.

Kip

De Gelderlander schrijft dat de kip van GFC - gebruikt voor onder andere chicken wings - wordt gebakken in een hogedrukfriteuse.

Volgens de bedrijfsleider is het vetgehalte daardoor de helft lager dan bij reguliere kip.

Groenteburgers

Behalve kip op de menukaart ook groente- en falafelburgers, vegetarische salades en fruitshakes. GCF organiseert regelmatig 'educatieve activiteiten' voor kinderen.

Het is niet uitgesloten dat er meerdere filialen van GFC komen, zo besluit het artikel.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.