Dubbele capaciteit en nieuw interieur in 'crisistijd

Dubbele capaciteit en nieuw interieur in 'crisistijd

Een verdubbeling van de capaciteit en een menukaart met daarop onder andere huisgemaakte sauzen en soepen, en steppegras. Ondernemer Anne Gooskens vond dat haar Restaria Eethuis Route 34 in Hoogeloon toe was aan uitbreiding en vernieuwing, in 'crisistijd'.

De snackbar die Anne Gooskens in 2011 overnam, was toe aan uitbreiding en vernieuwing, zo schrijft het Eindhovens Dagblad over Restaria Eethuis Route 34 in Hoogeloon.

'Het interieur was sterk verouderd en we wilden het aantal zitplaatsen uitbreiden', zo wordt de ondernemer geciteerd.

Uitbreiding

Om die uitbreiding te realiseren, werden vijf muren verwijderd. Daardoor biedt de zaak nu plaats aan zestig gasten in plaats van de 25 in de oude situatie.

'We willen met de tijd meegaan', zo verklaart ze de verbouwing, die is uitgevoerd in een economisch lastige tijd.

Huisgemaakt

De vernieuwing van de eetgelegenheid komt sinds de heropening eind vorige week ook terug in het menu-aanbod.

Gooskens zegt in het artikel dat ze meer huisgemaakte producten als sauzen en soep verkoopt en dat nu ook steppegras op de kaart staat.

Een goede menukaart levert meer omzet op. Benieuwd hoe u dat moet doen? Lees deze negen tips voor meer omzet van Wenda Kielstra van Consumatics.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.