nieuws

Bon Appetit: ‘Wij verkopen een beleving

Fastfood

Wij verkopen een beleving, maken van een bijzonder product iets moois.’ Kort nadat Bon Appetit in Rijsbergen maandag 27 oktober is uitgeroepen tot nummer 1 in de Cafetaria Top 100, probeert ondernemer Edwin van Es voor de camera van Snackkoerier samen te vatten waar de kracht ligt van de beste cafetaria van Nederland.

Bon Appetit: ‘Wij verkopen een beleving
Koos Groenewold

‘Wat is ons geheim?’, herhaalt Edwin van Es, met vrouw Kim eigenaar van Bon Appetit in Rijsbergen, de vraag. ‘Passie voor het vak. Je kunt zeggen dat je friet en snacks verkoopt, maar wij verkopen een beleving.’

Edwin van Es

‘We willen dat onze gasten met een glimlach naar buiten gaan en zich voelen alsof ze van een feestje komen’, zo vervolgt Edwin van Es.

‘Dat is wat het maakt. Een bijzonder (natuur)product verkopen en daar iets moois van maken.’

Hopen

‘Met zijn allen hoopten we op deze positie’, aldus Kim van Es. ‘In de wandelgangen werd onze naam veel genoemd, vanavond (maandag 27 oktober, red.) is dat waarheid geworden. Daar gaan we enorm van genieten.’

Edwin van Es: ‘We staan al jaren hoog en sinds een paar jaar bij de beste vijf, dan hoop je ooit een keer op de mooiste plaats te eindigen. Ja, je mag wel zeggen dat dit ons nu eindelijk is gelukt.’

Nijkerk

Bon Appetit in Rijsbergen werd maandag 27 oktober tijdens een speciaal event in Hart van Holland in Nijkerk uitgeroepen tot nummer 1 in de Cafetaria Top 100 2014/2015.

Bekijk hier de volledige ranglijst.